My Style Rocks: Εναντιώθηκε στα αίματα ο Σκουλός – «Εξυπνάδες εδώ δεν θα περάσουν»

My Style Rocks

"δεν δηλώνει τίποτα για μένα" ξεκαθάρισε ο κριτής του My Style Rocks.

Στο My Style Rocks ήρθε να προστεθεί η Ειρήνη Παπαβασιλείου στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. Η καθ’ όλα αντισυμβατική, όμως, ενδυματολογική επιλογή που παρουσίασε η νέα παίκτρια, με το σκεπτικό πως θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία της σχολής της, κάθε άλλο παρά ενθουσίασε τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Ιδιαίτερα ο Δημήτρης Σκουλός δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του. «Η αλήθεια είναι ότι έφερες ένα look το οποίο μπορούμε να το κουβεντιάζουμε για ώρες και να λες «αυτό είναι το δικό μου, προσωπικό στιλ». Εμένα μου αρέσει που ήρθες με ένα δικό σου στιλ αλλά αυτό που έκανες εδώ με τα αίματα είναι μεγάλη αστοχία. Δεν δηλώνει κανένα statement, δεν δηλώνει τίποτα για μένα. Είναι απλά ένα λάθος και δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο το έκανες. Δεν υπάρχει λόγος».

«Αυτό είναι ένα κομμάτι από το στιλ μου, γενικότερα. Αυτό το μπρουτάλ» δήλωσε η νέα παίκτρια για να προσθέσει, βαθμολογώντας με 1, ο κριτής του My Style Rocks πως «αυτά, με πολύ γλύκα θα σου το πω, είναι εξυπνάδες που εδώ δεν θα περάσουν. Είναι μια εξυπνάδα που δεν δικαιολογείται».

Έτσι, πρεμιέρα με το… αριστερό έκανε η Ειρήνη Παπαβασιλείου στο My Style Rocks…