My Style Rocks: Εν εξάλλω η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Έρχεστε να μας τρολάρετε και να μας κοροϊδεύετε;»

My Style Rocks

"Μιλάω εγώ αυτή τη στιγμή! Μη με διακόπτεις, μιλάω" υπογράμμισε, σε έντονο ύφος, η κριτής του My Style Rocks.

Στην πασαρέλα του My Style Rocks ήρθε με… φόρα η Σελένη Φωτιάδη, το απόγευμα της Τετάρτης, με μοναδικό σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των υπόλοιπων συμπαικτριών της όσο και της κριτικής επιτροπής.

Η ενδυματολογική της επιλογή, ωστόσο, κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία και εκφράστηκε με ιδιαιτέρως αιχμηρό τρόπο στην παίκτρια του My Style Rocks. «Προφανώς κάτι έχει γίνει αστείο σήμερα, γελάμε όλοι πάρα πολύ και δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το styling. Βάζετε 4αρια, 5αρια, μετά τσακώνεστε. Κάποιες κινδυνεύουν να αποχωρήσουν, δεν τους αξίζει γιατί προσπαθούν και ξαφνικά έρχεται εδώ μια παίκτρια που συμφώνησε με μια σχεδιάστρια ότι είναι ωραίο να δείξουμε ένα τραπεζομάντιλο, τσάντα, φόρεμα και τελεία. Αυτό είναι το My Style Rocks και αυτή είναι δηλαδή η Σελένη που εμείς ξέρουμε».

«Άμα δεν με θέλετε, ευχαρίστως να φύγω! Δεν βλέπω την ώρα» βιάστηκε να απαντήσει η Σελένη για να συνεχίσει, σε έντονο ύφος, το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας πως «μιλάω κατ’ αρχήν εγώ αυτή τη στιγμή. Μη με διακόπτεις. Μιλάω αυτή τη στιγμή. Είσαι εσύ το κορίτσι που κάνει styling;».

«Βεβαίως και είμαι αυτή που θέλατε και έτσι όπως το δημιουργήσατε εσείς» αποκρίθηκε η παίκτρια του My Style Rocks για να υπογραμμίσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, «Εμείς δημιουργήσαμε; Από ποια άποψη δηλαδή; Σας είπαμε εμείς να έρθετε εδώ και να μας τρολάρετε δηλαδή; Και να μας κοροϊδεύετε; Ήρθες εδώ με ένα φόρεμα για να μας πεις τι; Ότι έχεις κάνει styling στο My Style Rocks μια μέρα πριν το Gala; Και κάθεστε και γελάτε μεταξύ σας βάζοντας 5 και 4».

Για την ιστορία του My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βαθμολόγησε τη Σελένη μόλις με 1!