My Style Rocks: Έξω φρενών ο Δημήτρης Αργυρόπουλος! «Είναι εξοργιστικό! Τι δεν καταλαβαίνετε πια;»

Δημήτρης Αργυρόπουλος

«Έχετε έρθει όλες μασκαρεμένες, αλλά πέφτουν οι μάσκες…».

Έξω φρενών έγινε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στο Gala του My Style Rocks και ξέσπασε κατά των διαγωνιζόμενων κοριτσιών.

«Σας βάζουμε κάποιους βαθμούς, δεν σας αρέσει. Εσείς χαρίζετε βαθμούς και μετά ξαφνικά τους παίρνετε πίσω. Πρέπει εδώ πέρα που είσαστε να καταλάβετε ότι πρέπει και να στηρίζετε την άποψή σας και την πρότασή σας και να βάζετε έναν βαθμό είτε στις άλλες κοπέλες είτε το βαθμό που σας βάζουμε εμείς και να τον κατανοείτε, να τον αποδέχεστε και να είναι όλα πιο σωστά οργανωμένα και στο μυαλό μας όλοι μας και εδώ στο παιχνίδι που κάνουμε. Βλέπω ότι σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες…

Αρπάχτηκαν στο Gala για τους βαθμούς! «Βάλε τον εγκέφαλο να λειτουργεί…» – «Έχω τρία πτυχία!»

Έχετε έρθει όλες μασκαρεμένες, αλλά πέφτουν οι μάσκες και αρχίζετε και λέτε “εγώ θα δώσω αυτό το βαθμό, εγώ θα κάνω αυτό σε αυτή την κοπέλα, μου έδωσε εκείνο, θα της δώσω αυτό”. Αμφισβητείτε συνεχώς τα πάντα. Και ότι πληροφορία και βοήθεια σας έχουμε δώσει την έχετε αμφισβητήσει. Εμένα αυτό είναι που με εξοργίζει. Ότι ενώ έχετε την ευκαιρία να ακούσετε εδώ πέντε πράγματα και να πάτε λίγο πιο ‘κει, το αμφισβητείτε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή! «Δεν είναι δυνατόν! Γιατί ήρθατε εδώ; Θα σας βλέπουν οι κόρες μου και θα γελάνε!»

Γυρνώντας πίσω η Τάμτα, μονολόγησε: «Έχω μπερδευτεί. Εντάξει τώρα, κοροϊδευόμαστε εδώ μέσα; Δεν έχω καταλάβει. Ή εγώ δεν έχω καταλάβει ή εσείς».

Αποχώρησε η Κάτια Πλούμη!

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε και πάλι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Πάντως ότι και να σας έχουμε πει δεν το έχετε καταλάβει. Αυτό είναι το εξοργιστικό. Είτε δίνουμε βαθμό 1, είτε 5, είτε 3, είτε 2, είτε δίνουμε εντολές ή συμβουλές, δεν καταλαβαίνετε. Αυτό δεν το ακούω πλέον εγώ. Πάλι δεν καταλάβατε. Τι δεν καταλαβαίνετε πια ρε κορίτσια;».

«Ότι είναι παιχνίδι για μόδα, αυτό δεν καταλαβαίνουν», πρόσθεσε στο τέλος η Ραμόνα Βλαντή.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!