My Style Rocks: Εξερράγη η Βασιλική Λιγνού – «Ξαφνικά τώρα θα μας πάρουν με τις πέτρες»

My Style Rocks

"Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε το μας" διευκρίνισε η παίκτρια του My Style Rocks στην Όλγα και την Ειρήνη.

Για ένα ακόμα απόγευμα, αυτό της Τετάρτης, δεν έλειψαν από το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου οι εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η Βασιλική Λιγνού προχώρησε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου όταν και η συμπαικτριά της, Ειρήνης κλήθηκε να παρουσιάσει τη νέα ενδυματολογική της επιλογή.

«Βλέποντας αυτό το look, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω κουραστεί να ακούω αυτά τα events που είναι με θέμα κάτι και δεν το λέω για σένα. Εξ αφορμής. Ότι πάμε δηλαδή κάπου και ντυνόμαστε έτσι όπως πάμε κάπου αλλού. Γιατί να μην πηγαίνεις έτσι κάπου οπουδήποτε αλλού που να μην είναι το θέμα gothic; Είναι ένα descent look το οποίο γίνεται πάλι θεατρικό επειδή κολλάει με το κόνσεπτ» υπογράμμισε, αρχικά, η παίκτρια του My Style Rocks για να παρέμβουν η Όλγα και η Ειρήνη προκαλώντας, ασφαλώς, την έκρηξη της Βασιλικής.

«Αυτό το look εγώ θα το τοποθετούσα για καφέ στο Κολωνάκι! Και εσύ, Όλγα, κάνεις το ίδιο λάθος γιατί πηγαίνεις ντυμένη για το κόνσεπτ. Αν και εσύ συγκεκριμένα, Όλγα, έχεις πάει σε άλλα κόνσεπτ και για άλλο πράγμα λέμε τώρα. Δεν θες στο Κολωνάκι; Ας πάει στη Γλυφάδα. Δεν θα σε πάρει κανένας με την πέτρα! Γιατί ξαφνικά, από εκεί που μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι όπου θέλουμε, τώρα θα μας πάρουν με τις πέτρες. Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε το μας».

«Δεν φάσκω και αντιφάσκω, απλά θέλω αυτό το στιλ που έχει το ιδιαίτερο να το δω και καθημερινά. Αυτό είπα και για αυτό της έβαλα 2 στη βαθμολογία» πρόσθεσε, ακόμα, η Βασιλική στην συμπαίκτρια της στο My Style Rocks. «Δεν είναι περιττό αυτό που λέω. Υπέρ σου είναι και όχι κατά σου. «Είναι πάρα πολύ ωραίο για να το παρουσιάσεις κάπου καθημερινά. Για ποιο λόγο δεν γίνομαι κατανοητή; Επίσης, δεν μου αρέσει το μήκος της φούστας και η γραμμή από το σακάκι»