My Style Rocks: Εκνευρίστηκε ο Κουδουνάρης με τη Μαρία Λέκα! «Δεν θα σου βγει σε καλό»

Μαρία Λέκα

«Μαρία, έρχονται οι φωτογραφίες βροχή…».

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης φάνηκε να έχει έναν εκνευρισμό με τη Μαρία Λέκα, την οποία κατηγόρησε πως χρησιμοποιεί το παιχνίδι για άλλους σκοπούς.

«Όταν ήρθε το πακέτο από το μαγαζί και το έβαλες εδώ γιατί δεν πρόλαβες… Πρωταγωνιστείς εσύ στο Instagram μου αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι κακό να παίρνετε από μαγαζιά ρούχα. Από μαγαζιά τα παίρνουμε τα ρούχα, δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο. Αλλά επειδή εσύ το έχεις κάνει επιχείρηση μέσα σε μία εκπομπή, χαλάρωσέ το λίγο διότι δεν θα σου βγει σε καλό. Εντάξει; Χαλάρωσέ το λίγο. Εσύ κάνεις μια δουλειά μέσα σε μια άλλη δουλειά.

Δεν είναι διαφημιστική πλατφόρμα το My Style Rocks. Εγώ αν είχα ένα μαγαζί, θα έλεγα “Μαρία μου, θέλω να διαφημίσω το μαγαζί μου. Είτε πάρε χρήματα, είτε πάρε ρούχα, πάρε κάτι… Και θέλω όλα τα ρούχα να είναι από το δικό μου μαγαζί και λέω να τα βάλεις έτσι γιατί αυτά θέλω να πουλήσω αυτή την εβδομάδα”. Έτσι πάει αυτό. Εσύ λέγε τα δικά σου, αλλά αυτό έτσι πάει», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!