My Style Rocks: Εκνευρισμένη η Φωτεινή με τους κριτές! Αντέδρασε η Μαγγίρα – «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις»

Φωτεινή Τράκα

Δείτε τι έγινε στο πλατό της εκπομπής…

Οι κριτές του My Style Rocks ζήτησαν από τη Φωτεινή Τράκα να βγάλει το καλσόν που φορούσε. Αυτό ήταν λίγο δύσκολο να γίνει μπροστά σε όλο το συνεργείο και γι’ αυτό το λόγο ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της κράτησαν… παραβάν. Η παίκτρια, ωστόσο, φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση, όμως, δεν το έδειξε εκείνη τη στιγμή.

Λίγο αργότερα οι κριτές ζήτησαν από την Ιωάννα Σιαμπάνη να φορέσει τις γόβες της Φωτεινής, η οποία τις έδωσε, αλλά και πάλι φαινόταν ότι αυτό δεν της αρέσει.

Η Φωτεινή Τράκα είχε εκνευριστεί με όλο αυτό που είχε συμβεί και είχε γυρίσει πλάτη στους κριτές. Η Μπέττυ Μαγγίρα, αντιλαμβανόμενη τον εκνευρισμό της παίκτριας, σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος της.

ΜΠ.Μ.: Φωτεινή, επειδή δεν είναι ωραίο να μας γυρνάς την πλάτη, γιατί κι εγώ θα μπορούσα να σας έχω μούτρα κάποιες φορές. Δεν είναι ωραίο αυτό να βλέπουμε την πλάτη σου. Πάρε τα παπουτσάκια σου, φόρα τα και γύρνα μπροστά.

Φ.Τ.: Δεν νομίζω ότι έκανα εγώ κάτι λάθος.

ΜΠ.Μ.: Ποιος έκανε λάθος; Εμείς;

Φ.Τ.: Δεν νιώθω πολύ ωραία όταν με έχετε ξεγυμνώσει εντελώς εδώ πέρα.

ΜΠ.Μ.: Εντάξει ρε Φωτεινή, πώς κάνεις έτσι; Σου βγάλαμε το καλσόν! Πες ότι δεν μπορείς χωρίς τα παπούτσια να στα δώσουμε.

Φ.Τ.: Το έχω πει αρκετή ώρα τώρα, η αλήθεια να λέγεται.

ΜΠ.Μ.: Δεν είναι ωραίο να μας γυρνάς την πλάτη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!