My style rocks: Εκνεύρισε τον Κουδουνάρη η Σιαμπάνη! «Μη μιλάς άλλο!»

Ιωάννα Σιαμπάνη

Δεν σταματούσε να μιλάει η διαγωνιζόμενη του MSR.

Έχει δύο ατάκες για καθεμιά που ακούει και αυτό δεν μπορεί παρά να γίνεται κάθε φορά κουραστικό, ιδιαιτέρως για τους ανθρώπους που έχουν επιλεχθεί να βρίσκονται στις θέσεις των κριτών. Η διαγωνιζόμενη είχε αντίλογο σε κάθε πράγμα που παρατηρούσε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο στυλ της, κάτι που έκανε τον κριτή να της πει: SNM…Say no more!

«Δεν έχω πρόβλημα άμα θέλει να μιλά η Ιωάννα, δεν μιλάω εγώ», είπε χωρίς να κρύβει τη δυσαρέσκεια του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ναι καλά που δεν έχετε! Δεν με αφήνετε να πω τίποτα», απάντησε γελώντας η Ιωάννα Σιαμπάνη, όμως το χιούμορ της δεν άρεσε καθόλου στους κριτές του My style rocks.

«Άκου τι λέει! Καλέ έχεις σταματήσει να μιλάς από την ώρα που ήρθες; Που δεν σε αφήνουμε εμείς να μιλήσεις…», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Συγγνώμη κιόλας έ, που πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς να πούμε τη γνώμη μας για το τι φοράς», συνέχισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Καλέ αστειεύομαι… εννοείται να πείτε», απάντησε η διαγωνιζόμενη.

«Μα δεν μας αφήνεις! Πάμε να πούμε και απαντάς. Άσε να σου πούμε τη γνώμη μας μια φορά κι εμείς σαν άνθρωποι!», διαμαρτυρήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το My style rocks!