My Style Rocks: «Είναι φουλ σφιχτό πάνω σου και τα δείχνει όλα»

My Style Rocks

Η επιλογή της Ειρήνης απογοήτευσε την Όλγα στο My Style Rocks...

Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε για μια ακόμα φορά, το απόγευμα της Τετάρτης, η Ειρήνη Καζάκη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η ενδυματολογική επιλογή που έκανε, όμως, η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν ενθουσίασε καθόλου την συμπαίκτρια της, Όλγα Κοτλιδα που την βαθμολόγησε μόλις με άσσο!

Ειδικότερα, η Όλγα Κοτλιδά πήρε τον λόγο από την παρουσιάστρια του My Style Rocks και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα! Ένα γιατί δεν δίνεται άλλος βαθμός από τον ένα στο λουκ! Λοιπόν, αρχικά το κλάμερ τι φάση; Αυτό το φοράνε όχι οι καλοντυμένες σερβιτόρες, «άρα δεν είχε χρόνο να φτιάξει τα μαλλιά της» λέω εγώ όταν το βλέπω».

«Εσένα ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τονίσεις λίγο τους ώμους σου για να έρθει σε μια ισορροπία και σε μια συμμετρία η φιγούρα σου. Ας πούμε, αν ήθελες να κρατήσεις αυτό το γιλέκο θα έλεγα πως πρέπει να το πάρεις αρχικά σε μεγαλύτερο νούμερο γιατί τραβάνε τα κουμπιά. Πες όμως ότι το ξεσφίγγουμε, εγώ θα έβαζα μάλλον κάτι ψηλόμεσο για να μην φαίνεται και πολύ κοντό».

Τώρα είναι σαν να έχει κοπεί ένα πολύ μικρό και στενό τοπάκι κάτω και κάτω στην περιφέρεια σου, που είναι πιο μεγάλη, έχω μια άλλη ζώνη που την κάνει το σορτς. Δεν είναι ότι δεν κολακεύει αλλά δεν του δίνει κάτι παραπάνω στιλιστικά. Σε κολακεύει γιατί είναι φουλ σφιχτό πάνω σου και τα δείχνει όλα» συμπλήρωσε η παίκτρια του My Style Rocks δικαιολογώντας την βαθμολογία που έδωσε στην Ειρήνη Καζάκη το απόγευμα της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.