My Style Rocks: «Έχω μαζέψει λεμονάκια για να μοιράσω στις ξινές της παρέας»

My Style Rocks

"Αν θες και με θεωρείς ξινή, ναι, μπορεί να με κεράσεις" έσπευσε να απαντήσει η Βασιλική στη Ρέινα του My Style Rocks.

Με φόρα στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε η Ρέινα Βενέτη το απόγευμα της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η ενδυματολογική επιλογή που έκανε και η ανανέωση του look, όμως, όχι μόνο δεν εντυπωσίασε παρά απογοήτευσε κάποιες από τις συμπαίκτριες της.

Ειδικότερα, η Βασιλική Λιγνού τόνισε στην παίκτρια του ριάλιτι μόδας πως «εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το μήκος του φορέματος που φοράς σήμερα. Δεν μου αρέσει εκεί που σταματάει, θα το ήθελα τελείως maxi. Δεν μου αρέσει αυτό το patron επάνω σου. Από τη μέση και πάνω μου αρέσει αλλά από τη μέση και κάτω δεν μου αρέσει. Είναι ένα φόρεμα το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω το patron του και δεν μου αρέσει κάτω καθόλου».

«Όταν γυρίσω από την έξοδο μου, έχω μαζέψει και λεμονάκια στην τσάντα για τις ξινές εδώ της παρέας και θα τα μοιράσω» υπογράμμισε, λίγο νωρίτερα, η Ρέινα Βενέτη εξηγώντας το κόνσεπτ της νέας ενδυματολογικής της επιλογής».

«Μπορεί να με κεράσει και λεμόνια που έχει στην τσάντα της, αν με θεωρεί ξινή! Μου αρέσει και πολύ η λεμονάδα έτσι κι αλλιώς. Αν θες και με θεωρείς ξινή, ναι, μπορεί να με κεράσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε, με νόημα, η Βασιλική Λιγνού βαθμολογώντας μόλις με 2 τη συμπαίκτρια της στο My Style Rocks της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.