My Style Rocks – Δημήτρης Σκουλός σε Διονυσία Κουκίου: «Αυτή η υπεροψία που έχεις δεν έχει κανένα νόημα»

My Style Rocks

"Ρωτάς αν είχα ποτέ εγώ πονοκέφαλο ή κάποιος άλλος εδώ; Βαρέθηκα ποτέ να σας εξηγήσω; Εσύ γιατί έχεις το δικαίωμα να βαριέσαι κι εγώ δεν έχω;", ρώτησε ο κριτής την πρώην Σταρ Ελλάς.

Αρκετά σκληρός ήταν στην κριτική του ο Δημήτρης Σκουλός, όταν κλήθηκε να αξιολογήσει την εμφάνιση της Διονυσίας Κουκίου στο σημερινό (12/12) My Style Rocks. Η πρώην Σταρ Ελλάς χειρίστηκε υπεροπτικά τις συμπαίκτριές της, όταν εκείνες της ζήτησαν να εξηγήσει ορισμένες λεπτομέρειες γύρω από τις στυλιστικές της επιλογές, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του γνωστού φωτογράφου.

«Μου φαίνεται ότι η Διονυσία από τον πονοκέφαλο που έχει και δεν θέλει να εξηγήσει στα κορίτσια τι ακριβώς είναι αυτό το κλαμπ εστιατόριο που πάει, έχασε πολύτιμους βαθμούς. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, οπότε τι να το κάνω που τις εξήγησες από πίσω;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Θα πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος, να εξηγήσεις κάποια πράγματα και να τους βάλεις στο κλίμα. Κι αυτή η υπεροψία που έχεις ότι «βαριέμαι να σας εξηγήσω» δεν έχει κανένα νόημα», τόνισε ο κριτής του My Style Rocks στη Διονυσία Κουκίου.

«Και θα σου πω γιατί. Έχουμε περάσει εδώ μαζί πόσα επεισόδια. Ρωτάς αν είχα ποτέ εγώ πονοκέφαλο ή κάποιος άλλος εδώ; Βαρέθηκα ποτέ να σας εξηγήσω; Εσύ γιατί έχεις το δικαίωμα να βαριέσαι κι εγώ δεν έχω; Σου έχω πει ποτέ «βαριέμαι να σου εξηγήσω, σου βάζω 1;». Θα μου ζήταγες τον λόγο, θα ήθελες να μάθεις», συμπλήρωσε στην κριτική του ο Δημήτρης Σκουλός.

«Παρ’ όλα αυτά, για εκεί που πας είναι μία πολύ καλή εμφάνιση. Άλλη φορά όμως να εξηγείς για να καταλαβαίνει και ο κόσμος», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Σκουλός, με την παίκτρια να αποδέχεται την κριτική.