My Style Rocks: Δεν άντεξε τα λόγια του Κουδουνάρη και αποχώρησε με λυγμούς

Δύσκολη στιγμή για την Βασιλική Λυγνού στο My Style Rocks...

Μια ακόμα ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή θέλησε να παρουσιάσει στο My Style Rocks η Βασιλική Λυγνού στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια επιλογή που, όμως, δεν ενθουσίασε τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος και το εξέφρασε με τρόπο αιχμηρό.

«Βασιλική μου, θα ήθελα σε αυτό το παιχνίδι να βρεις τη θέση σου με τα ρούχα σου και όχι με τις ατάκες που δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Νομίζω ότι ασχολείσαι περισσότερο με το να την πεις στις συμπαίκτριες σου, να ψάξεις τη σωστή ατάκα αλλά… ας ήσουν έτσι και στα ρούχα» σημείωσε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του ριάλιτι μόδας. «Μα ό,τι κάνω εγώ είναι ένα τίποτα έτσι κι αλλιώς» αποκρίθηκε εν συνεχεία η παίκτρια του My Style Rocks για να ακολουθήσει μια έντονη αψιμαχία ανάμεσα στους δυο τους.

Σ.Κ.: Αλήθεια; Ωραία. Έτσι θα κάνω σε όλους που δεν θέλουν να ακούσουν πλέον. Να την λες στις συμπαίκτριες σου, όχι σε μένα. Εντάξει;

Β.Λ.: Μα θέλω να ακούσω. Δεν σας την λέω, σας ακούω.

Σ.Κ.: Λοιπόν, 1! «Ό, τι κάνω είναι τίποτα». Ό, τι κάνεις είναι τίποτα;

Β.Λ.: Μα αυτό μου δείχνετε.

Σ.Κ.: Δεν σου έχω βάλει βαθμούς; Δεν σου κάνω τα σχόλια που πρέπει να ακούς για την εικόνα σου; «Ό, τι κάνω είναι τίπτα». Μα τι είναι εδώ, παιδί μου; Νηπιαγωγείο;

Στη συνέχεια, όταν η επόμενη διαγωνιζόμενη βρέθηκε πλάι στην Κατερίνα Καραβάτου, η Βασιλική Λυγνού φάνηκε πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας να ξεσπάσει σε κλάματα και να αποχωρήσει με λυγμούς από το πλατό.

Λοιπόν, η Βασιλική αισθάνθηκε λίγο περίεργα και βγήκε για λίγο έξω. Θα έρθει σε πολύ λίγο. Πάμε να δούμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου.