My Style Rocks: Αρπάχτηκαν Αρετή και Έρη με την Τζένη – «Δεν μπορείς να μας κατηγορείς»

My Style Rocks

Σε αντιπαράθεση ήρθαν Αρετή και Έρη με σχόλια της Τζένης στο My Style Rocks.

Οι απόψεις στο στυλ διαφέρουν κι αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά οι κοπέλες που διαγωνίζονται στο My Style Rocks. Ωστόσο η χαμηλή βαθμολογία δεν είναι πάντα εύκολα αποδεκτή και αρκετές φορές υπάρχουν αντιδράσεις. Αυτήν την φορά η Αρετή κι η η Έρη ένιωσαν αδικημένες από χθεσινά σχόλια της Τζένης κι αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Έρης.

Η Αρετή ανέφερε ότι θεώρησε άσχημα τα όσα ειπώθηκαν για την προσπάθεια που κάνει σε καθημερινή βάση και προσπαθεί να μένει σταθερή. Έπειτα τον λόγο πήρε η Τζένη: «Δεν το έκανα για να πληγώσω ούτε εσένα ούτε την Έρη. Θέλω να αισθάνομαι ελεύθερη όταν μου μπαίνει κάτι στο μυαλό. Ήταν κάτι που ήταν εκείνη την στιγμή. Εγώ ήμουν πρόθυμη να μιλήσω και μετά το γύρισμα αλλά δε δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Θέλω νιώθω ελεύθερη χωρίς να πληγώσω κανένα, να βάλω το δύο μου χωρίς να κλαίει κανένας και θέλω να αισθάνεστε κι εσείς το ίδιο με εμένα.»

Η Έρη της απάντησε: «Ξέρεις μετά από τόσο καιρό εδώ πέρα κι εμείς οι τρεις έχουμε μείνει πιο πολύ, γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη όσον αφορά το στυλ τουλάχιστον. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς για κάτι τέτοιο. Ζούμε εδώ την κούραση όλες μαζί. Άφησες να εννοηθούν πράγματα, δύο μήνες μετά. Είναι μια δουλειά που κάνω αρκετά χρόνια, δεν έχω να αποδείξω κάτι.»