My Style Rocks – Αποχώρηση με δάκρυα και ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη: «Αναπνέω την μόδα»

My Style Rocks

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το My Style Rocks;

Με ένα ακόμα Gala ήρθε το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι διαγωνιζόμενες έδωσαν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό στις ενδυματολογικές τους επιλογές προκειμένου να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Για μια παίκτρια όμως έμελλε αυτή να είναι και η τελευταία πασαρέλα στο φετινό My Style Rocks! Έτσι, ύστερα από όλες τις προσπάθειες, την χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν η Χριστιάννα και η Μαργαρίτα με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο και να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι τρεις κριτές του προγράμματος κρατούσαν την τύχη των δυο κοριτσιών στα χέρια του. «Είμαι στεναχωρημένη και μαραζώνω για να δω δυο πάρα πολύ διαφορετικές γυναίκες που έχω μπροστά μου για διαφορετικούς λόγους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Χατζηπαντελή για να δείξει την πόρτα της εξόδου στην Μαργαρίτα Δρεμούση η οποία ήταν τελικά και εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει στη δεδομένη χρονική στιγμή από το My Style Rocks.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! για μια δεύτερη ευκαιρία. Πραγματικά την αναπνέω την μόδα, είναι κάτι που το αγαπώ πάρα πολύ από μικρό παιδί και θέλω πάρα πολύ να είμαι εδώ» ομολόγησε, με δάκρυα στα μάτια, η Χριστιάννα με την Μαργαρίτα να αποχαιρετά στη συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη του διαγωνισμού και να αποχωρεί από το My Style Rocks.