My Style Rocks: Αποχώρησε η Μαρία Χριστίνα Περγάλια

My Style Rocks

Ποια κοπέλα αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks;

Για ακόμα ένα μεσημέρι Κυριακής το Gala του My Style Rocks ήρθε στις οθόνες μας με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν με τις στυλιστικές επιλογές τους που ήταν εμπνευσμένες από τα 80’s και να κάνουν την έκπληξη με πολλά χρώματα και αξεσουάρ.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν όσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κάτια ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Μικαέλα, η Ειρήνη και η Μαρία Χριστίνα. Η πρώτη τελικά σώθηκε από την θετική της Κάτιας ενώ οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα στην Ειρήνη και την Μαρία Χριστίνα.

Με την κριτική επιτροπή να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη που τα δύο κορίτσια ήταν υποψήφιες, την τελική απάντηση έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου που χάρισε την θετική της ψήφο στην Ειρήνη κι έτσι από το σόου μόδας αποχώρησε η Μαρία Χριστίνα Περγάλια.