Μy Style Rocks: Αποχώρησε η Γεωργία Βρανά

My Style Rocks

Ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks;

Εκτάκτως επέστρεψε απόψε το Gala του My Style Rocks με το stage να μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο πάρτι με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη.

Οι κοπέλες, εμπνευσμένες από το “Singer Icon” που είχαν επιλέξει, μέσα από όμορφα acts και πρωτότυπα concepts, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή. Μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, άρρηκτα συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ των κοριτσιών, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ των αγαπημένων τους καλλιτεχνών κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν όσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη, η Μαρία Χριστίνα κι η Γεωργία με την κριτική επιτροπή να «σώζει» τελικά την πρώτη.

Με την κριτική επιτροπή αυτήν τη φορά να είναι πιο αποφασιστική για την επιλογή της, εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Γεωργία Βρανά. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα της επεσήμανε ότι δεν έχει γνωρίσει την πραγματική Γεωργία στυλιστικά και δεν έχει άλλο ανάγκη το παιχνίδι.