My Style Rocks – Αποχώρησε εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Ντρέπομαι που κάθομαι εδώ»

My Style Rocks

"Ξέρω και γω να φεύγω από τα πλατό! Λοιπόν, φεύγω" δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης και αποχώρησε από το My Style Rocks.

Με ένα ακόμα Gala ήρθε το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το απόγευμα της Πέμπτης. Μάλιστα, μια στιγμή κατά τη διάρκεια της πασαρέλας της Αμάντας έμελλε να βγάλει εκτός εαυτού τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ειδικότερα, όταν η γοητευτική διαγωνιζόμενη ήρθε σε μια νέα έντονη αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, ο γνωστός σχεδιαστής εξερράγη και είπε αρχικά λόγια σκληρά. «Εγώ ντρέπομαι που κάθομαι εδώ και σχολιάζω ένα φόρεμα! Θες να φύγεις, φύγε, θες να μείνεις… φόρεσε κάτι! Τι συζητάμε, συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα σκετσάκι εδώ πέρα; Πες μου κάτι για να καταλάβω τι γίνεται εδώ! Έρχεσαι με ένα μαύρο φόρεμα, χωρίς styling, μήνας Δεκέμβριος που έχεις τον πιο πλούσιο μήνα και μπορείς να κάνεις 1000 πράγματα και σου βάζουν 3αρια και 4αρια. Για ποιο πράγμα; Και τσακώνεστε όλη τη μέρα για τους βαθμούς».

«Κάποια στιγμή πρέπει και γω να φωνάξω εδώ πέρα! Τσακώνεστε όλες, όλη τη μέρα, κάθε μέρα, σε όλα τα επεισόδια για τους βαθμούς και τα ρούχα και έρχεται ένα κορίτσι με ένα φόρεμα και γίνεται αυτό το πράγμα! Ξέρω και γω να φεύγω από τα πλατό! Λοιπόν, φεύγω» τόνισε, εν εξάλλω, ο Στέλιος Κουδουνάρης για να σηκωθεί από τη θέση στην κριτική επιτροπή και να αποχωρήσει από το πλατό όπως ακριβώς έκανε και η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε, σας παρακαλώ. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Έλα, σε παρακαλώ Αμάντα μου. Ελάτε να συνεχίσουμε, σας παρακαλώ πολύ. Στέλιο μου».