My Style Rocks: Αποχώρησαν Αμάντα Μανωλάκου και Δανάη Ντανάκα – Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα: «Εγώ φταίω»

My Style Rocks

Ποια παίκτρια σώθηκε από τις υπόλοιπες κοπέλες και ποιες από τους κριτές;

Στη δεκαετία του ‘80 μας μετέφεραν οι κοπέλες στο Gala του My style Rocks. Η Τζένη Μπαλατσινού επέστρεψε στην πασαρέλα της εκπομπής και πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή, ενώ ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μαζί με το συγκρότημά του μας θύμισε επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και όλοι μαζί χόρεψαν και τραγούδησαν.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κλήθηκαν να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση που έχουν πάρει μέχρι τώρα. Δύο διαγωνιζόμενες όπως είχε γίνει γνωστό και από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αποχωρούσαν σήμερα από το My style Rocks.

Κατέρρευσε η Έφη Αναστασοπούλου! Έτρεξαν από την παραγωγή και τη μετέφεραν εκτός…

Σχεδόν οι μισές κοπέλες δηλαδή οι πέντε με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν υποψήφιες για αποχώρηση. Συγκεκριμένα, αυτές ήταν οι Αμάντα Μανωλάκου, Δανάη Ντανάκα, Έφη Αναστασοπούλου, Τάνια Κοφινιώτη και η Εύα Μπάση.

Οι συμπαίκτριές τους έπρεπε να επιλέξουν μία για να σώσουν και φυσικά λόγω του μικρού αριθμού υπήρξαν συνεχόμενες ισοψηφίες μέχρι να φθάσουν στην τελική επιλογή τους. Η κοπέλα που σώθηκε ήταν η Εύα και ως εκ τούτου οι άλλες τέσσερις τέθηκαν στη διάθεση της επιτροπής.

Οι τρεις κριτές αποφάσισαν να φύγουν από το παιχνίδι η Αμάντα Μανωλάκου και η Δανάη Ντανάκα.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!