My Style Rocks – Απηύδησε η Νικόλ Δεσποτοπούλου: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω»

My Style Rocks

"Συγγνώμη, είμαι εκνευρισμένη και δεν μπορώ να μιλήσω" ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του My Style Rocks.

Την έντονη συναισθηματική της φόρτιση στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, το οποίο και προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Νικόλ Δεσποτοπούλου. Κάτι που δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μείνει απαρατήρητο τόσο από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου όσο και από τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής.

«Είμαι λίγο εκνευρισμένη! Δεν θέλω να σας φάω τώρα χρόνο από την Κλαίρη, θέλω λίγο να ηρεμήσω. Απλά χρειάστηκα λίγο να το συζητήσω με την Ειρήνη. Συγγνώμη, είμαι εκνευρισμένη και δεν μπορώ να μιλήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νικόλ Δεσποτοπούλου απευθυνόμενη προς τον Στέλιο Κουδουνάρη. «Χρειάστηκα έναν άνθρωπο να μιλήσω στην παρούσα φάση και να πω δυο πράγματα γιατί νιώθω λίγο έντονα. Σας ζητώ συγγνώμη».

«Δεν συμφωνώ με τις βαθμολογίες. Αχ, συγγνώμη, δεν θέλω να το κάνω αυτό γιατί θα πέσετε και οι τρεις πάνω μου και το έχω δει να συμβαίνει και δεν το θέλω καθόλου».

«Σκέφτομαι ότι για να μην βλέπω εγώ τους βαθμούς που βάζετε, μάλλον κάτι κάνω λάθος. Κι αν κάνω κάτι λάθος, σε αυτή την φάση που έχουμε φτάσει στο παιχνίδι, μάλλον δεν πρέπει να είμαι εδώ οπότε σκέφτομαι να αποχωρήσω» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η παίκτρια του My Style Rocks με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να χαμηλώσει την ένταση της.