My style rocks: Αντέδρασε η επιτροπή στην στάση της παίκτριας! «Δεν θες να μιλάμε; Σε ενοχλούμε μήπως;»

My style rocks

«Γιατί τα παίρνεις όλα στραβά ό,τι σου λέμε;».

«Έχει επιλέξει ένα φόρεμα που δεν ταιριάζει καθόλου στην σιλουέτα σου, ανοίγει και το σκίσιμο σαν να είναι μικρό και θέλει να φύγει. Αυτό το φόρεμα δεν είναι για το δικό σου σώμα. Επίσης θεωρώ ότι είσαι υπερβολικά ντυμένη για τα 21 σου χρόνια. Το φόρεμα δεν είναι για την ηλικία σου και το έχεις συνδυάσει και με έναν πάρα πολύ κλασικό τρόπο», ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος Κουδουνάρης στην κριτική του συνεχίζοντας με συμβουλές για το τι θα μπορούσε να είχε κάνει η Κωνσταντίνα Σουλτάτη για να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα στο look που επέλεξε για το My style rocks.

«Το σκίσιμο του φορέματος εκεί που σταματάει είναι σαν να σου είναι μικρό και πάει να ανοίξει», συνέχισε μετά από λίγο η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Κουδουνάρης συνέχισε: «Επειδή έχει τραβηχτεί και πολύ έχει κοντύνει κιόλας το φόρεμα».

«Έχει ωραίες καμπύλες όμως.»

«Έχει, αλλά δεν είναι για σκίσιμο.»

«Σαν σχήμα σου πάει το φόρεμα, απλά ίσως να είναι λίγο μικρό από την άποψη ότι δεν έχει μπόλικο ύφασμα και έτσι όπως ανοίγει είναι σαν να τεντώνει», εξήγησε στην παίκτρια η Μπέττυ Μαγγίρα. Αλλά εκείνη είχε αρχίσει εδώ και ώρα να νιώθει άσχημα με την κριτική που δεχόταν και ξέσπασε: «Ωραία δεν μου πάνε τα κολλητά. Το έχουμε. Εντάξει ένα γίνει πολύ bodyshaming τώρα».

Όμως οι κριτές προσπάθησαν να της εξηγήσουν πως αυτό που της έλεγαν είναι πως εκείνη θα αναδείξει σωστότερα τη σιλουέτα της.

«Γιατί τα παίρνεις όλα στραβά ό,τι σου λέμε;», ρώτησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εγώ είπα στην αρχή ότι δεν θέλω να βγάλω τη γούνα», διαμαρτυρήθηκε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

«Γιατί έβαλες το φόρεμα;», απόρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ωραία, θέλω να περάσουμε στη βαθμολογία» απάντησε θυμωμένα η παίκτρια.

Κουδουνάρης: «Συγγνώμη;»

Μαγγίρα: «Μήπως να φύγουμε κιόλας;»

Κουδουνάρης: «Δεν θες να μιλάμε; Σε ενοχλούμε μήπως;»

Το κλίμα αποφορτίστηκε λίγο αργότερα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το My style rocks!