My Style Rocks: Ανατροπή στην αποχώρηση με φαβορί να φεύγει πρόωρα

My Style Rocks

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το My Style Rocks;

Με το νέο του Gala ήρθε το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το απόγευμα της Πέμπτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το επεισόδιο, δε, έμελλε να μετρήσουν κριτές και τηλεθεατές ακόμα μια απώλεια από την ομάδα των διαγωνιζομένων.

Το πλατό του My Style Rocks πήρε αέρα μίας άλλης εποχής αφού κατακλύστηκε από Pin Up Girls! Γοητευτικές παρουσίες με έντονα βλέμματα και κόκκινα χείλη που ξέρουν πως να κερδίζουν την προσοχή. Κύματα, toupees και αξεσουάρ κοσμούσαν τα χτενίσματα των κοριτσιών που έβαλαν εκ νέου βάλει τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μόδας, μάλιστα, πήραν μεγάλη χαρά όταν είδαν πως οι παροτρύνσεις τους έπιασαν επιτέλους τόπο. Μάλιστα, προκειμένου να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών στο My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλό και ο Στέλιος Κουδουνάρη δίνοντας για πρώτη φορά δύο πεντάρια.

Στον τάκο, όμως, έμελλε να βρεθούν η Βασιλική Λιγνού, η Αιμιλία Vodos και η Χριστιάνα Κατσιέρη με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να σώζουν αρχικά την τρίτη στη σειρά. Έτσι, Βασιλική και Αιμιλία βρέθηκαν για μια ακόμα φορά απέναντι από την επιτροπή του My Style Rocks.

Οι πρώτες δύο ψήφοι εμπιστοσύνης, από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, μοιράστηκαν στη Βασιλική Λιγνού και την Αιμιλία Vodos. Έτσι, ο Στέλιος Κουδουνάρης έμελλε να πάρει την μεγάλη απόφαση και να στείλει εκτός του My Style Rocks την… Βασιλική Λιγνού.

 

«Κατερίνα μου, θα ήθελα να δώσω το χέρι στην κριτική επιτροπή εάν μου επιτρέπεις» τόνισε, με τρυφερότητα, η πρώην παίκτρια για να σπεύσει να χαιρετήσει για τελευταία φορά την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.