My Style Rocks: Άλαλη η Κατερίνα Καραβάτου με το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ

My Style Rocks

"Αυτό δεν έχει ξαναγίνει" εξήγησε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε, το απόγευμα της Πέμπτης, η Μέλντα Σαϊνη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η νέα παίκτρια έμελλε να σημειώσει ένα μυθικό ρεκόρ.

Ειδικότερα, η Μέλντα Σαϊνη κατόρθωσε να αποσπάσει από όλες τις συμπαίκτριες της… άσσο στη βαθμολογία τους. Κάτι που εύλογα παρατήρησε με μεγάλη έκπληξη και η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου. «Αισθάνομαι ότι θέλω να έρθω λίγο κοντά σου! Γιατί κοίταξε να δεις τώρα… Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Να είναι δηλαδή όλοι άσσοι. Πρωτοτυπείς, βεβαίως, αυτός είναι και ένας λόγος να το δεις» τόνισε έχοντας πάρει αγκαλιά τη νεαρή διαγωνιζόμενη.

«Αισθάνομαι μια χαρά. Κάθε μία έχει την άποψη της και δεν με πειράζει» ομολόγησε, με αμήχανο χαμόγελο η Μέλντα Σαϊνη για το… φουλ του άσσου που απέσπασε από τις συμπαίκτριες της.

«Είμαι σε σοκ! Αλλά θα το ξεπεράσουμε, ναι… Τι να πω βρε κολλητή; Τι να πω τώρα εγώ; Αυτό δεν είναι styling, αυτό είναι αντι-styling» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Όλγα προς τη νέα της συμπαίκτρια στο My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ.