Μπρούσκο: Η Δάφνη έχει πόνους γέννας

Διαβάστε τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο

Επεισόδιο 179: Περίληψη
Ο Μάρκος φανερώνει στο Σήφη ότι συναντήθηκε με τον πατέρα του. Ισχυρίζεται ωστόσο ότι ο λόγος ήταν καθαρά επαγγελματικός και για το συμφέρον της εταιρείας τους. Παρ’ όλο που ο Σήφης τον πιστεύει, οι δυο άντρες έρχονται σε άσχημη κόντρα μεταξύ τους κι η Αναστασία αναλαμβάνει να επαναφέρει τις ισορροπίες.

Η Δάφνη ξεκαθαρίζει στο Διαμαντή πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα επιστροφής της κοντά του και τον κάνει να στρέψει όλη του την οργή εναντίον του Μάρκου. Η Αγγελική απειλεί το Μανωλιό ότι θα το σκάσει αν δεν την πάει να δει την κόρη της, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους Γιαννακάκηδες.

Κωνσταντίνα και Μανωλιός ετοιμάζονται για το γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα με την «υποχρεωτική» συμβολή της Δάφνης. Μηνάς και Εύα παλεύουν να κρατηθούν μακριά ο ένας απ’ τον άλλον, ενώ η Βασιλική φλερτάρει με τον Πάτροκλο.

Στο μεταξύ ο Αχιλλέας κι η Μελίνα ζουν τον έρωτά τους, αγνοώντας τα σχέδια της Χριστίνας και τη συμμαχία της με την Ευρυδίκη. Την ίδια στιγμή στα Χανιά, η Δάφνη έχει πόνους γέννας, πανικοβάλλοντας το Μάρκο.