Μπράβο Ρούλα: H λαμπερή πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά!

Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και ευχάριστη αναστάτωση! Δείτε πώς ξεκίνησε το show!

Τα φώτα άναψαν και πάλι για το Μπράβο Ρούλα. Το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show που έγινε ποτέ, επέστρεψε μετά από χρόνια, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Δεκεπέντε λεπτά πριν από τις 21:00, το τεράστιο πλατό με τις δύο υπερσύγχρονες σκηνές που θυμίζουν κάτι από Eurovision, εμφανίστηκε επιτέλους στις οθόνες μας. Μετά την εντυπωσιακή έναρξη, ένας ένας, όλοι οι φίλοι της Ρούλας Κορομηλά δήλωσαν παρών, ο καθένας με τον δικό του ρόλο – έκπληξη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα της έναρξης και καλωσόρισε την Ρούλα. Δευτερόλεπτα αργότερα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε λαμπερή, ανανεωμένη, χαμογελαστή και …παραδοσιακά με αρκετό τρακ,

«Πριν από δύο μήνες ήμασταν στο σπίτι μου, με θέα τον κήπο, μια παλιά παρέα από το Μπράβο. Αυτό που μεγαλώσατε εσείς κι εγώ ακόμα μικραίνω… Όπως καθόμασταν και λέγαμε διάφορα πράγματα, για τη σκοτεινιά που έχει σκεπάσει την Ελλάδα, για τα χαμόγελα που έχουν σβήσει, για τα δικαιώματα που έχουμε ως άνθρωποι, δικαίωμα στο όνειρο, λέμε δεν μαζευόμαστε να κάνουμε μια εκπομπή να γελάει και να τραγουδάει ο κόσμος και να έχει κάποιες στιγμές ευτυχίας και αισιοδοξίας; Ήρθαμε στο Epsilon, μας είπαν παιδιά πάμε! Ξέρετε τι θέλω απόψε και κάθε Σάββατο; Να χαμογελάτε! Υψηλές προσδοκίες αλλά νομίζω ότι το χαμόγελο πρέπει να ανθίσει στα χείλη μας! Το δικαιούμαστε!», ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Κορομηλά.

https://www.youtube.com/embed/1EvlJ-QtHpg

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη δεν άργησε και ήταν έκπληξη κυρίως για την παρουσιάστρια. Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε τρέχοντας από την απέναντι πλευρά του πλατό, προκαλώντας ενθουσιασμό στους πάντες και αφήνοντας την Ρούλα με το στόμα ανοιχτό. Άρπαξε την παρουσιάστρια στην αγκαλιά του και την σήκωσε στον αέρα! Ο Σάκης ζήτησε από την Ρούλα να τον παρουσιάσει όπως την πρώτη φορά που τον είχε παρουσιάσει στην τηλεόραση. Τα πρώτα δάκρυα δεν άργησαν να τρέξουν από τα μάτια της Ρούλας… 

«Σου εύχομαι καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι ότι ονειρεύεσαι να γίνει πραγματικότητα, γιατί είναι μια καινούρια ζωή ξανά μπροστά που ξεκινάει σήμερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έχεις κάνει για μένα! Σε αγαπώ πάρα πολύ!», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

https://www.youtube.com/embed/Oc0EPvEiiRo