Μπουράκ Χακί: «Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί με τη Χαρά Παππά»

Μπουράκ Χακί

Για πρώτη φορά ο Μπουράκ Χακί μιλά για τον χωρισμό του από το μοντέλο Χαρά Παππά: "Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα"!

Για πρώτη φορά ο Μπουράκ Χακί μιλά για τον χωρισμό του από το μοντέλο Χαρά Παππά και αποκαλύπτει ότι έκανε σχέδια γάμου πριν τον χωρισμό, σε συνέντευξη που έδωσε στο Love It και τον Βασίλη Τσατσάνη. Ο ηθοποιός κάνει διακοπές στην Αλικαρνασσό και είναι φανερά αδυνατισμένος.

«Την περίοδο του κορονοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορονοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε», λέει χαρακτηριστικά.

«Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή…», εξομολογείται ο Μπουράκ Χακί για την Χαρά Παππά.