Μπορείς με 15,98 ευρώ να κάνεις διαφήμιση;

Κι όμως, αν έχεις φαντασία, μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Με μια ακόμα απολαυστική διαφήμιση για την Ελλάδα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», πρωτοπορεί και φέτος. Έρχεται να μας αποδείξει ότι με 15,98 € και απεριόριστη όρεξη για δημιουργία, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν οι σπουδαστές του εργαστηρίου, οι οποίοι μετά την περσινή επιτυχία του Be one of us – Hellas -την οποία στήριξαν τόσο οι έλληνες, όσο και χιλιάδες φιλέλληνες του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Νία Βαρντάλος, ο Όλιβερ Τζέιμυ, η Μελίνα Κανακαρίδη, ο Τομ Χάνκς, η Σερ, η Όπρα, η Φελίσιτι Χόφμαν, η Μαρία Μενούνος, ο Νίκος Αλιάγας, η Ντέμπι Γκίμπσον κ.α., αλλά και τεράστια portals εσωτερικού και εξωτερικού που φιλοξένησαν το διαφημιστικό στις σελίδες τους-, επανέρχονται με το ίδιο σλόγκαν, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην Κρήτη.

Δείτε το σποτ Be one of us:
//www.youtube.com/embed/w9bKe0KwEEA

Πίσω από τις κάμερες φέτος, βρέθηκε η σκηνοθέτης-καθηγήτρια της σχολής, Ρέινα Εσκενάζυ, για να καθοδηγήσει με την ευρυματική της ματιά πλέον των 120 ατόμων που συμμετείχαν στο γύρισμα για την υποστήριξη της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, η Μπέσσυ Μάλφα, η Φωτεινή Τσακίρη, ο Παναγιώτης Καποδίστριας, η Πόπη Χριστοδούλου, ο Γρηγόρης Μελάς και όλο το δυναμικό των καθηγητών και σπουδαστών της σχολής.

Αναλυτικός προϋπολογισμός του διαφημιστικού:

Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: 1.90 €
20 παραμάνες: 1 €
Χαρτί κουζίνας: 2 €
Καθαριστικό τζαμιών: 1,88 €
Μαντιλάκια ντεμακιγιάζ: 2,20 €
Μουστάκι κρητικό: 5 €
Σακούλες σκουπιδιών: 2 €

Δείτε το: