Μπογδάνος – Καρβελά: Έτσι γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ και ερωτεύτηκαν – Όλο το παρασκήνιο…

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

"Ήρθα μαθητευόμενη στον ΣΚΑΪ και αποφάσισα να πάω στην εκπομπή του Μπογδάνου. Σκέφτηκα ότι θα περάσω καλά, θα γελάσουμε…"

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβελά διανύουν τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου τους. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη δημοσιογράφος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Νάξο, μία ημέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές. Το μεσημέρι της Κυριακής, το αγαπημένο ζευγάρι έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την γνωριμία, την συγκατοίκηση που ήρθε γρήγορα αλλά και για την επαγγελματική τους συνεργασία.

«Ήρθα μαθητευόμενη στον ΣΚΑΪ και αποφάσισα να πάω στην εκπομπή του Μπογδάνου. Σκέφτηκα ότι θα περάσω καλά, θα γελάσουμε… Θεώρησα ότι είναι πιο χαλαρός και πως θα μάθω στο πλευρό του. Από την πρώτη στιγμή άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τέσσερα χρόνια μετά είμαστε μαζί και παντρεμένοι. Στην αρχή, λόγω του ότι ήμασταν σε επαγγελματικό χώρο, μιλούσαμε στον πληθυντικό και τηρούσαμε τα βασικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Καρβελά.

«Από την πρώτη στιγμή υπήρχε χημεία…» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξομολογήθηκε στην Τατιάνα πως δεν ήθελε να της ζητήσει ραντεβού, όσο εκείνη έκανε την πρακτική της στο κανάλι. Ωστόσο, η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να φύγει γιατί δεν της άρεσε τόσο πολύ η τηλεόραση. Έτσι κατάφεραν και βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού!

«Η πρόταση γάμου ήρθε στα τρία χρόνια. Ωστόσο, συγκατοικήσαμε από τη πρώτη στιγμή. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ, η Έλενα επέστρεψε σπίτι της και την επόμενη ημέρα την κάλεσα σπίτι να της μαγειρέψω και να φάμε. Έμεινε την Κυριακή, έμεινε την Δευτέρα, έμεινε την Τρίτη, έμεινε και την Τετάρτη… έμεινε την Πέμπτη. Παρασκευή γύρισε σπίτι της. Μετά από ένα δύο μήνες, συνειδητοποιήσουμε ότι μένουμε μαζί. Συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω τον βίο μου», είπε.