Μπο για Μάριο: «Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου»

Μπο

«Να τον δω και να τσαντιστώ; Δεν μου χρειάζεται, δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου», λέει ο Μπο.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μπο. Ο τραγουδιστής απάντησε για το Survivor, τον Στάθη Σχίζα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Καρολίνα και τον Μάριο.

«Η Δαλάκα και η Ασημίνα αδίκως έφυγαν από το παιχνίδι, αλλά δεν είναι το μόνο άδικο που βλέπουμε εκεί. Είδαμε τι έγινε και με τον Σχίζα, γενικά γίνονται διάφορα. Όλα αυτά είναι φθηνά, είναι ένα παιχνίδι που έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής, της ηθικής και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μπράβο στον Στάθη που έφυγε για λόγους ηθικής και όλα αυτά που είπε. Νομίζω ότι η Ελευθερία δεν το χειρίζεται πολύ καλά. Θα έπρεπε να το διαχειριστεί λίγο πιο ψύχραιμα», είπε αρχικά ο Μπο.

Ο Μπο είπε στη συνέχεια: «Τον Μάριο δεν τον βλέπω καθόλου και τελειώνω εκεί με τον συγκεκριμένο. Δεν έχω πετύχει την Καρολίνα έξω. Δεν έχω τιμωρήσει κάποιον για να τον συγχωρήσω. Δεν είναι η δουλειά μου να συγχωρώ, ούτε να κατακρίνω, όλα είναι επιλογές. Δεν είχα λόγο να το κάνω με τη Καρολίνα, με τον Μάριο ακόμα λιγότερο. Δεν έχω κάτι να πω μαζί του, ούτε έχει κάτι να μου πει».

Κλείνοντας, ο Μπο ανέφερε: «Να μου ζητήσει συγγνώμη; Θα μπορούσε να το σκεφτεί δυο μέρες πριν όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου. Να τον δω και να τσαντιστώ; Δεν μου χρειάζεται, δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Δεν ήμασταν κολλητοί, γνωστοί ήμασταν».