«Μπήκε η Ρίτα Σακελλαρίου στο καμαρίνι και μου όρμησε»!

Ρίτα Σακελλαρίου

"Είχα πει στον επιχειρηματία: "Ρε συ, αυτή είναι λίγο μεγάλη η γυναίκα, θα κάνουμε με αυτή γυναίκα δουλειά; Να βρούμε κάποιον νέο"!".

Ο Ζαφείρης Μελάς εξομολογείται για πολλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Ο ίδιος αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό που είχε ζήσει στα καμαρίνια με τη Ρίτα Σακελλαρίου: «Μου έχουν τύχει πάρα πολλές συνεργασίες που δεν πέρασα καλά. Σε μένα είχε έρθει η σπουδαία, η πολύ μεγάλη τραγουδίστρια Ρίτα Σακελλαρίου και λέω στον επιχειρηματία: «Ρε συ, αυτή είναι λίγο μεγάλη η γυναίκα, θα κάνουμε με αυτή γυναίκα δουλειά; Να βρούμε κάποιον νέο». Κι αυτός της το είπε και μπήκε η Ρίτα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Είχε δίκιο όμως η γυναίκα, γιατί δε λέγονται αυτά τα πράγματα».

Τι άποψη έχει ο Ζαφείρης Μελάς για του καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας που εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα; «Δεν θα ήθελα η κ. Μαρινέλλα και ο κ. Βοσκόπουλος να τραγουδάνε σε μπουζουκομάγαζα. Εγώ τη Μαρινέλλα την έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου. Είναι μια θεά, δεν έγινε κανένας στην Ελλάδα Μαρινέλλα, ούτε κανένας Βοσκόπουλος. Δεν θέλω να τους βλέπω στα μπουζούκια. Θέλω να τους βλέπω στο Μέγαρο Μουσικής να δώσουν μια παράσταση με 70 βιολιά και 85 μουσικούς. Να πάω να την απολαύσω να το γουστάρω».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…