Μπήκαν στο κοτέτσι και έγινε χαμός – Έτρεχαν να γλιτώσουν τα πτηνά!

Gntm

Το Happy Day α λα GNTM... αλλά οι κότες κατατρόμαξαν και έψαχναν μέρος να κρυφτούν!

Την τελευταία δοκιμασία του GNTM θέλησε να μιμηθεί το Happy Day με την Μαρία Αντώνα και τον Κώστα Φραγκολιά να εισβάλλουν σε ένα κοτέτσι με στόχο την ωραιότερη τους φωτογράφιση. Μαζί τους ήταν και η «τσίτος» Αλιόνα Αμπράμοβα.

Κυνηγώντας τα χαριτωμένα πτηνά μες στο κοτέτσι, τόσο οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Alpha όσο και η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας, χάρισαν με ευκολία στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές και στα πτηνά… τρομακτικές στιγμές!

Κορίτσια, θέλω να μου πιάσετε μια κοτούλα και να προχωρήσουμε το concept… Αλιόνα, σε θέλω μπλαζέ… Υπεροπτική, αυτοί γύρω είναι οι εχθροί σου» παρότρυνε ο Κώστας Φραγκολιάς την γνωστή «τσίτος» του GNTM.

Το νεαρό μοντέλο, με τη σειρά του, κατόρθωσε να πιάσει άτσαλα έναν μαύρο κόκκορα με τον… τρόμο ζωγραφισμένο στο βλέμμα και των δύο! Από δίπλα και η Μαρία Αντώνα που προσπαθούσε να καθησυχάσει την Αλιόνα Αμπράμοβα.

«Έχει μπάνιο εδώ να κάνω ένα ντουζάκι μετά;» ρώτησε, μέσα σε όλα, η παίκτρια του GNTM. Το σίγουρο είναι, ότι οι… ένοικοι του κοτετσιού θα θυμούνται για καιρό τη σημερινή λαχτάρα!