«Μπήκα στα ναρκωτικά από τα 15 μου! Έπιασα πάτο και στα 40 έκοψα τα πάντα»

Δημήτρης Αργυρόπουλος

«Πήγα στην Αμερική και μπήκα σε κλινική αποτοξίνωσης»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε και για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσής του από ουσίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Εξήγησε πώς μίλησε στους γιους του για το πρόβλημα του εθισμού και αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να ξεκόψει από τις καταχρήσεις.

«Μπήκα στις ουσίες από τα 15, 16 μου. Ήταν αλκοόλ, ήταν τα ναρκωτικά της εποχής, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν σε αυτή την ηλικία το πώς θα με επηρεάσουν συναισθηματικά, ψυχικά ως άνθρωπο και σωματικά. Δεν τον αντιλαμβανόμουν τότε. Είχα ελλιπέστατες γνώσεις για το τι σημαίνει εθισμός

Το θέμα έγινε σε μένα μεγάλο όταν έπιασα προσωπικό πάτο. Το αποφάσισα λίγο πριν τα 40, ήμουν 39 χρονών, σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω φυσιολογικά, έβλεπα ότι είναι εμπόδιο στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Ξαφνικά είχε αλλάξει ο κόσμος μου, είχα “μαυρίσει” εδώ ο ίδιος…», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!