Μπέτυ Λιβανού: «Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες»

Μπέττυ Λιβανού

"Σαφώς και το να είσαι ένας όμορφος άνθρωπος βοηθάει. Κακά τα ψέματα" εξομολογείται η Μπέτυ Λιβανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέτυ Λιβανού στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Ιστορία χωρίς όνομα» η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην ομορφιά που της συνόδευσε από την αρχή της καριέρας της στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέτυ Λιβανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και με βοήθησε η ομορφιά. Όλοι έλεγαν ότι ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι! Αυτό μου άνοιξε κάποιες πόρτες».

«Δεν υπήρξα ποτέ Σταρ Ελλάς. Έκανα μια ταινία και μέσα σε αυτήν συμμετέχω στα καλλιστεία. Ίσως από αυτή την εικόνα της ταινίας να έχει δοθεί η εντύπωση στον κόσμο πως έχω συμμετάσχει στα καλλιστεία» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. «Σαφώς και το να είσαι ένας όμορφος άνθρωπος βοηθάει. Κακά τα ψέματα. Ανάλογα όμως πως θα το χειριστείς και συ αυτό το θέμα. Αν μείνεις εκεί ή αν προχωρήσεις και λίγο0 παραπέρα από αυτό».

«Δεν έχω καθόλου το άγχος της εικόνας και της ομορφιάς. Ειλικρινά. Είμαι μια θα έλεγα γοητευτική κυρία της ηλικίας μου» συμπλήρωσε η Μπέτυ Λιβανού.