Μπέττυ Μαγγίρα: «Βγαίνει και λέει για εμένα πράγματα» – Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Εσύ είσαι που με άφησες άνεργο;»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Βγαίνεις και δηλώνεις ότι δεν σου έκανα πρόταση;" απόρησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τον Παναγιώτη Χατζηδάκη υποδέχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και όπως ανέφερε ήρθε η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους. Οι δυο τους είχαν τον εξής χιουμοριστικό διάλογο για το γεγονός πως ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν βρίσκεται φέτος στο νέο ξεκίνημα που έκανε η παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1:

Μ.Μ.: Περιμένουμε εδώ έναν άντρα, ο οποίος θα έρθει εδώ να λογαριαστούμε. Υπάρχουν κάποια υπόλοιπα, ένα beef. Βγαίνει και δηλώνει για εμένα πράγματα ο Παναγιώτη Χατζηδάκης και του είπα ότι εγώ είμαι άνθρωπος που λύνω τους λογαριασμούς μου μπροστά. Είμαι αληθινή, μου αρέσει να λέω τα πράγματα ως έχουν. Η αλήθεια πρέπει να βγαίνει στο φως κι αν έχεις τα κότσια, έλα να λύσουμε το beef στον αέρα. Έλα εδώ, εσύ μου λες: εσύ είσαι αυτή που με άφησες άνεργο φέτος;
Π.Χ.: Εσύ είσαι που με άφησες άνεργο φέτος και δεν έχει να φάει το παιδί μου; Που ξυπνώ το πρωί και δεν μπορώ να το πάω στο σχολείο; Που δεν το παίρνουν τα σχολικά γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε; Μου λείπει η παρέα. Έχω βγει σαν τον Βασιλάκη Καϊλα. Μία χαρά είμαι. Βγαίνεις και λες ότι γούσταρα να είμαι με κάποιους ανθρώπους και είναι στη φάση τον κακομοίρη.

Μ.Μ.: Βγαίνεις και δηλώνεις ότι δεν σου έκανα πρόταση;
Π.Χ.: Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα αυτό που είπε ο δημοσιογράφος. Είπε ότι δεν σου έγινε. Δεν μου έγινε και μπορεί να ακούστηκε λίγο διαφορετικά. Εσύ κάτι πήγες να κάνεις αλλά στον βρόντο. Σας ευχαριστώ. Αυτός (σ.σ. Δημήτρης Μακαλιάς) λέει περισσότερα και καλύτερα από εσένα να ξέρεις.
Μ.Μ.: Δεν είπα ότι αγαπώ τον Παναγιώτη και είναι καταπληκτικός;
Π.Χ.: Γίνομαι σαν τον Μακαλιά καταγγελτικός.
Δ.Μ.: Γιατί έχεις νεύρα;
Π.Χ.: Γιατί δεν με πήρε η Μπέττυ στην εκπομπή.