Μπέττυ Μαγγίρα: «Το κάνουν γιατί φέρνει νούμερα, εγώ επιλέγω να πληρώσω το τίμημα»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Δεν θέλω να μπω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει, μόνο και μόνο για να πουλήσω και να ανεβάσω τα νούμερα της εκπομπής" σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα. Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Open και το πως νιώθει με εκπομπές που βρίσκονται στην ίδια ζώνη με την δική της κι ασχολούνται τόσο ενεργά με την ενημέρωση.

«Αλλάζουν πάρα πολύ οι καιροί κι οι εποχές και δεν υπάρχουν πια φαντασμαγορικά σόου και δεν ξέρω αν φτιαχτούν ξανά, αν θα έχουν ανταπόκριση στο κοινό. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει, η επικαιρότητα είναι πολύ βαριά. Πράγμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι έχει τελικά η ψυχαγωγία χώρο και μερίδιο στην ελληνική τηλεόραση ή ο κόσμος θέλει μόνο να δει το δραματικό και ταυτίζεται και πωρώνεται; Εγώ θεωρώ ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξεφύγει. Η ψυχαγωγία αυτό κάνει. Χρειάζεται κι ο κόσμος να ξεχάσει αυτό που ζει» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Υπάρχει αυτό που η ενημέρωση μπαίνει πια σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Καταλαβαίνω γιατί το κάνουν. Φέρνει νούμερα αυτό το πράγμα. Εγώ επιλέγω να πληρώσω το τίμημα του να μην κάνω ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Δεν είναι ότι δεν μπορώ, δεν θέλω. Θέλω να είμαι πιο ξεκάθαρη και να κάνω αυτό το πράγμα για το οποίο και καλέστηκα και μου αρέσει. Δεν θέλω να μπω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει, μόνο και μόνο για να πουλήσω και να ανεβάσω τα νούμερα της εκπομπής» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.