Μπέττυ Μαγγίρα: «Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει και της λέω δεν ντρέπεσαι;»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες" δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Κοκκίδου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει στο Mamma Mia με μία κυρία που έβγαζε φωτογραφίες με φλας.

«Καμια φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης. Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.