Μπέττυ Μαγγίρα: «Θέλω κι εγώ να διαξιφιστώ αλλά η Σίσσυ δεν είναι καστανή»

Μαγγίρα Χρηστίδου

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει να ανοίξει τον δικό της... πόλεμο με τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Μία διαφορετική έναρξη έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στο I Love ΣουΚού το πρωινό του Σαββάτου (11/11) εμπνευσμένη από το Kill Bill και τη σφοδρή κόντρα που άνοιξε η Κατερίνα Καινούργιου απέναντι στη Φαίη Σκορδά μέσα στην εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βγήκε στον αέρα κρατώντας ένα ξίφος και υπό τους ήχους του Lonely Shepherd αναφέρθηκε στις… σφαγές που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση, δηλώνοντας την πρόθεσή της να… διαξιφιστεί κι αυτή με κάποια συνάδελφό της.

«Δεν έχεις δει τι γίνεται; Σφάζονται στα παράθυρα τα τηλεοπτικά, γίνεται μαχαίρωμα. Θέλω κι εγώ να διαξιφιστώ, θα διαξιφιστώ», είπε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα, ζητώντας από τους συνεργάτες της να της προτείνουν άλλες παρουσιάστριες με τις οποίες να έρθει σε σύγκρουση.

«Εγώ, ας πούμε, πριν φτάσω στην κόντρα, γιατί δεν έχω γαλάζιο φόντο; Κοίτα τι ωραία που γράφει η ξανθιά στο γαλάζιο. Έφτασα το ξανθό μέχρι τα αυτιά, πρέπει να το φτάσω ρίζα;», σχολίασε στη συνέχεια βλέποντας τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά.

«Έχουμε καστανές; Φέρτε μου να διαξιφιστώ με καστανές. Η Σίσσυ δεν είναι καστανή, είναι κοκκινομάλλα και είναι και απέναντι, δεν είναι σωστό. Έχουμε άλλη;», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα όταν στο διπλανό παράθυρο έπεσε φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Τη Ναταλία Γερμανού δεν τη λες και καστανή πια. Η Ναταλία με έστεψε κεντρική παρουσιάστρια στο MEGA Star, δεν θα της το έκανα ποτέ. Η Σταματίνα είναι τόσο καλή, όπου πάω έρχεται και μου μιλάει. Η Δανάη μου είναι συμπαθής, τι κόντρα να βρω να κάνω μαζί της; Τη Χατζίδου; Δεν ξέρω τι να πω», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για τις υπόλοιπες παρουσιάστριες που εμφανίστηκαν με τη σειρά στο διπλανό παράθυρο της εκπομπής.

«Όλες τις βρίσκεις συμπαθητικές, δεν γίνεται έτσι τηλεόραση», τόνισε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.