Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα δείξει ο χρόνος αν έχω δικαιωθεί»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Εννοείται ότι κοιτάω τον ανταγωνισμό, κοιτάω τα δικά μας νούμερα, ασχολούμαστε όλοι με αυτό το προϊόν" δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα του Breakfast@star και η Σοφία Μανουσακίδου, η οποία απάντησε για την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Σαβ/κου στον ΑΝΤ1 και για όσα ακούστηκαν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή.

«Ο χρόνος θα δείξει αν έχω δικαιωθεί με την εκπομπή στον ΑΝΤ1, στο τέλος γίνεται ο απολογισμός. Εννοείται ότι κοιτάω τον ανταγωνισμό, κοιτάω τα δικά μας νούμερα, ασχολούμαστε όλοι με αυτό το προϊόν. Δεν τα κοιτάζω λεπτό λεπτό, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ παρουσιάζω», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν ξέρω αν θέλει πραγματικά ο Γρηγόρης, απλά ακούστηκε επειδή λήγει το συμβόλαιό του και ακούγονται διάφορα» απάντησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο τέλος η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για το αν θα παρουσιάσει το YFSF: «Πολλά θα γραφτούν μέχρι να γίνει, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά. Δεν σημαίνει ότι αυτά που ακούγονται, ισχύουν».