Μπέττυ Μαγγίρα σε Θανάση Βισκαδουράκη: «Με συγκινείς πάρα πολύ, είναι τόσο σκληρό αυτό που πέρασες σαν παιδί»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Μέχρι τα 18 δεν είπες ποτέ τις λέξεις 'μαμά-μπαμπά', έτρωγες έναν χρόνο μακαρόνια με κέτσαπ, βοήθαγες τα παιδιά να δραπετεύσουν. Κι όμως δεν βγαίνεις ποτέ να κλαφτείς γι' αυτό" είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Θανάση Βισκαδουράκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τα δύσκολα παιδικά και νεανικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά και την παράσταση «Ο Μπακαλόγατος» στην οποία συμμετέχει.

«Κάθε φορά που διαβάζω το βιογραφικό σου συγκινούμαι πάρα πολύ. Ξέρεις τι είναι το σπουδαίο σε σένα; Ότι δεν βγαίνεις ποτέ να κλαφτείς που δεν είχα να φάω, που έτρωγες έναν χρόνο μακαρόνια με κέτσαπ, που μέχρι 18 χρονών δεν είπες ποτέ τη λέξη μαμά-μπαμπά, που βοηθούσες τα παιδιά να δραπετεύσουν» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης η Μπέττυ Μαγγίρα και αγκάλιασε τον ηθοποιό.

«Δεν περίμενα τέτοιο δώρο. Νομίζω ότι δεν αφήνει ο Θεός. Η ίδια η ζωή διορθώνει τα λάθη της. Κάτι γίνεται σε ανύποπτο χρόνο, αρκεί να θέλεις κι εσύ να βρεις το καλό. Ακόμα και στο ορφανοτροφείο δεν έκλαψα ποτέ, δεν σήκωσα χέρι ποτέ, δεν κάπνισα ποτέ. Παρ’ όλο που ήταν εύκολο για μένα να πάρω τον κακό δρόμο» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ενώ αποκάλυψε ότι μέχρι τα 35 ζούσε σε υπόγεια.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ο Μπακαλόγατος» ανεβαίνει στο Θέατρο Πειραιώς 131 σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.