Μπέττυ Μαγγίρα: «Πάγωσε» με την ατάκα του Δημήτρη Μακαλιά: «Δέχεσαι πολλές προτάσεις, τελικά θα μείνεις;»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Δεν έχω παράπονο οι άλλες εκπομπές με συζητάνε αν φεύγω ή αν μένω ή αν θα πάω σε άλλο κανάλι" είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ να έχουν φουντώσει αυτήν την περίοδο, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε και μία μικρή αναφορά για όσα αφορούν την ίδια. Λίγο αργότερα ακολούθησε η ατάκα που της είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς με την παρουσιάστρια να μην δίνει συνέχεια και να του απαντά με χιούμορ ότι πρέπει να της πάρει συνέντευξη.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα κανάλι θα φρενάρει την πρότασή του, αν ακούσει ότι εσύ μιλάς με άλλα κανάλια. Ξέρουν ότι αυτό μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα. Εμείς γιατί δεν παίζουμε εμένα στην εκπομπή; Με συζητάνε οι άλλες εκπομπές. Είναι αντιδεοντολογικό να παίζουν εμένα εδώ; Τι κρίμα. Δεν έχω παράπονο οι άλλες εκπομπές με συζητάνε αν φεύγω ή αν μένω ή αν θα πάω σε άλλο κανάλι» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δέχεσαι πολλές προτάσεις. Τελικά τι θα κάνεις; Μένεις; Έγινα κίτρινος;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Να μου πάρεις μία συνέντευξη να στα πω όλα. Θα τα λέμε μεταξύ μας» απάντησε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Μακαλιά να συνεχίζει: «Θα πάρω άδεια από το κανάλι».