Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν φέρει ευθύνη όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που γνώρισε από την πρώην του;»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;" σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από το I love Σου Κου τον ντόρο που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες για την Κατερίνα Καινούργιου και την Δανάη Μπάρκα, με αφορμή το φιλί της τελευταίας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δε φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε για το ξέσπασμα που είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου και όσους δέχονται σχόλια στα social media για την προσωπική τους ζωή:

«Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε;

Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε. Έχεις δει καμιά εκπομπή να λέει «α, χώρισε η Μπέττυ με τον Δημήτρη, πάμε παρακάτω. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα παρακολουθώντας το βίντεο.