Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκίνησή της για τον Τάσο Μπιμπισίδη – «Είσαι υπέροχος, χαίρομαι για το ήθος και την προσωπικότητά σου»

I Love SouKou

"Όταν μιλάνε άνθρωποι τόσο αληθινά και τόσο έξω από τα δόντια, δεν είναι ωραίο;", τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τη συγκίνηση και την αγάπη της προς τον συνεργάτη της, Τάσο Μπιμπισίδη, θέλησε να μοιραστεί η Μπέττυ Μαγγίρα. Η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚού, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης στον συνεργάτη της, εξομολογήθηκε στο πάνελ της εκπομπής πόσο πολύ την άγγιξε η συγκεκριμένη κουβέντα, δίνοντας τα εύσημα στον δημοσιογράφο.

«Άσε τα «Μπέττυ μου»… είσαι υπέροχος, υπέροχη συνέντευξη και είμαι πολύ χαρούμενη που σ’ έχουμε εδώ», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, δίνοντας ένα φιλί στον Τάσο Μπιμπισίδη που την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια.

«Μη ζηλεύετε εσείς οι υπόλοιποι. Εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ, ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη και χαίρομαι και για την αισθητική σου και για το ήθος σου και για την προσωπικότητά σου. Μπράβο σου, αγάπη μου. Τι ωραία συνέντευξη ήταν αυτή και πόσο με άγγιξε;», σχολίασε αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Κι εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί όταν μιλάνε άνθρωποι τόσο αληθινά και τόσο έξω από τα δόντια, δεν είναι ωραίο;», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς για όσα εξομολογήθηκε στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Γιώργος Νανούρης για τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Είναι και αυτός που σου παίρνει τη συνέντευξη πόσο μπορεί να σε εμπνεύσει να το κάνεις», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα κλείνοντας το θέμα.