Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές, δεν είναι το κλασικό μοντέλο»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Κάτι έχει συμβεί. Μπορεί να υπήρξε η ίντριγκα από πριν και, τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα και δεν θα ξαναπάει, σου λέει η Σοφία δεν τη χρειάζομαι πια, θα την κάνω unfollow" σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Τη δική της τοποθέτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα. Με αφορμή το unfollow που έκανε το μοντέλο στη Βίκυ Καγιά και το βίντεο που ανέβασε στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει κάποια σχόλια για την πρώην κριτή του GNTM.

«Σε σχέση με τα τωρινά standards τη Σοφία Χατζηπαντελή τη θεωρείς μοντέλο;» ξεκίνησε την κουβέντα η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε: «Η μισή Ελλάδα δηλώνει μοντέλο θέλω να σας πω. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι το κλασικό μοντέλο, δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές. Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο, που εκπροσωπεί αυτή την κατηγορία, του diversity, του διαφορετικού, του αλλιώτικου».

«Δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Επειδή στο fashion industry υπάρχουν πολλών ειδών κατηγορίες και σωματότυποι που μπορεί να ταυτιστεί ένας άνθρωπος, για τα κλασικά-κλασικά μοντέλα δεν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κάτι έχει συμβεί. Μπορεί να υπήρξε η ίντριγκα από πριν και, τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα και δεν θα ξαναπάει, σου λέει η Σοφία δεν τη χρειάζομαι πια, θα την κάνω unfollow» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.