Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση στα κακόβουλα σχόλια – «Μου γράφουν στα social ότι κάνω πλαστικές»

Μπέττυ Μαγγίρα

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της.

Στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media από διάφορους χρήστες που την κατηγορούν πως κάνει πλαστικές επεμβάσεις αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η οικοδέσποινα του «I Love Σου Κου», με αφορμή τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα στην κάμερα της εκπομπής, έφερε το θέμα προς συζήτηση στο πάνελ και θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Η Χριστίνα μίλησε με πολλή ειλικρίνεια για τα social media. Είπε ότι είναι πολύ αδιάκριτη ερώτηση αυτή για την εγκυμοσύνη, συμφωνώ απόλυτα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει αυτή η γυναίκα. Εάν μπορεί να μείνει έγκυος, εάν βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία, εάν υπάρχει κάποιο ιατρικό θέμα πίσω από όλο αυτό», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τα social media είναι δίκοπο μαχαίρι. Όταν είσαι η Χριστίνα Μπόμπα και δείχνεις πάρα πολλά μέσα από αυτά για τη ζωή σου, παίρνει θάρρος με έναν τρόπο και αυτός που σε παρακολουθεί. Σε νιώθει δικό του, οικείο πρόσωπο», συνεχίζει στην τοποθέτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αλλά υπάρχει και πολύ αρνητικό πρόσημο στα social media, παιδιά. Για την Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει κόσμος που της λέει «γιατί βγαίνεις άβαφη;» ή σε μένα «γιατί κάνεις πλαστικές;».

Δεν κάνω λέμε! Δεν είναι ερωτήσεις, είναι de facto πια. «Έκανες μύτη», «έκανες χείλια», «έκανες μάγουλα», «έκανες άλλο πρόσωπο». Ό,τι θέλω θα κάνω, θα πάω να τραβηχτώ!», καταλήγει με χαρακτηριστικό χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.