Μπέττυ Μαγγίρα για την κόρη της: «Την καταπίεζε ψυχολογικά, κάθε μέρα ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε»

Μαγγίρα Πιερίδη

"Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό".

Την καταγγελία της Μαριάντας Πιερίδη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου σχολίασαν στο «I Love ΣουΚού» του Σαββάτου (20/1) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αποκάλυψε την καταπίεση που δέχθηκε και η δική της κόρη στο σχολικό περιβάλλον

«Σαν μάνα δεν μπορώ να σας πω ότι δεν τη νιώθω. Έχει απόλυτο δίκιο. Τι να κάνει μία μάνα, όταν κάποιοι κάνουν επί τέσσερα χρόνια bullying στο παιδί της; Και μάλιστα σωματικό bullying, όχι ότι το ψυχολογικό είναι λιγότερο αλλά το να κάθεται ένα παιδάκι και να τις τρώει…», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων που έκανε η τραγουδίστρια.

«Είναι απόλυτα σωστή η πεποίθησή της ότι μένουμε στο πρόβλημα και το αντιμετωπίζουμε. Είναι μία παιδική ψυχή που βιώνει ένα τραύμα, το οποίο δεν ξέρεις μετέπειτα πώς θα του βγει. Να τρέχεις εσύ το παιδί σου στους παιδοψυχολόγους για ένα πρόβλημα που επί της ουσίας το έχει ένα άλλο παιδί της άλλης μάνας και του άλλου πατέρα», επισημαίνει στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει κι, επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του «I Love ΣουΚού».

«Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δε τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει», εξομολογείται η Μπέττυ Μαγγίρα κλείνοντας το θέμα.