Μπέττυ Μαγγίρα για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ μόνο χιούμορ κάνω, δεν θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Ό,τι είχα να πω το είπα. Δεν υπάρχει κανένα beef, τουλάχιστον από μένα", δηλώνει η παρουσιάστρια.

Τη Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τα στούντιο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα εκατέρωθεν σχόλια που γίνονται στον αέρα από τους συντελεστές.

«Τα λέω μέσα από την εκπομπή μου και μέσα από τα τρέιλερ. Περιμένετε την απάντηση στο τρέιλερ. Δεν υπάρχει κανένα beef, τουλάχιστον από μένα. Εγώ μόνο χιούμορ κάνω. Τώρα όπως το εκλαμβάνει κανείς το χιούμορ μου», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έχω να σας πω τίποτα. Σας ευχαριστώ που με περιμένατε, με περιμένουν τα παιδάκια μου και ο αντρούλης μου να πάμε να φάμε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια στους ρεπόρτερ που την περίμεναν.

«Ό,τι είχα να πω το είπα. Δεν είδατε το μότο που είπα στον Αρναούτογλου, ότι δεν θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν; Χιούμορ παιδιά! Μόνο αυτό θα μας σώσει», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σημειώνεται πως το πρωινό του Σαββάτου (10/2) η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη του «I Love ΣουΚού» έδωσε τη δική της απάντηση στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου.

Αρχικά, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με το «Τραγούδι της Κουτσομπόλας», ενώ στη συνέχεια έστησε έναν πίνακα με τις αποχρώσεις του… κίτρινου, θέλοντας να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο.

«Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο, γιατί πολύ απλά είμαστε αυτοί. Αυτοί οι κίτρινοι τύποι.

Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε; Πρέπει να μάθουμε», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, απαντώντας στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου που έγιναν μέσα στην εβδομάδα.