Μπέττυ Μαγγίρα για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ: «Δύο χρόνια που ήμασταν στο ΟΡΕΝ γράφονταν αυτά τα σενάρια»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία των νέων παιδιών που βγαίνουν μπροστά, ειδικά όταν το κανάλι δεν παίρνει θέση να σου πει: μην ακούς αυτά που γράφονται, είναι όλα βλακείες".

Τη δική της τοποθέτηση για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που ξεκίνησαν νωρίς-νωρίς φέτος έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε το σχόλιό της τόσο για τα σενάρια που προβλέπουν ήδη από τον Νοέμβρη το τηλεοπτικό μέλλον αρκετών παρουσιαστών όσο και για τις κόντρες που γίνονται συχνά μπροστά από τις κάμερες.

«Δεν είναι ωραίο σαν τηλεοπτική εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους να τσακώνονται, δεν το συζητώ. Νομίζω ότι είναι και κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Είναι όμως και από ποια πλευρά θα το δεις και θα το πάρεις. Εμείς θέλουμε να το βλέπουμε από τη χιουμοριστική πλευρά, ίσως γιατί δεν μας έχει πάρει ακόμα η… μπάλα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πολλές φορές ίσως αναγκάζεσαι να δώσεις μία απάντηση τηλεοπτικά, ενώ δεν θέλεις. Αν έχει προηγηθεί κάτι μεγάλο που σε αφορά, θα πρέπει να πεις κάτι. Θέλεις δεν θέλεις μπαίνεις στον χορό», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς στο «I Love ΣουΚού» το πρωί του Σαββάτου (25/11).

«Το σχόλιο της Ελένης αφορούσε στη Φαίη, γιατί απάντησε για τα σενάρια που γράφονται. Όλοι ξέρουμε ότι τελειώνει το συμβόλαιό της, οπότε όταν συμβαίνει αυτό αρχίζουν τα σενάρια κατά τον Μάρτιο, είτε είναι φήμες είτε έχουν μία δόση αλήθειας. Η αλήθεια είναι ότι φέτος ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, κάποιος λόγος θα υπάρχει», ανέφερε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν πια όλες οι παρουσιάστριες βγαίνουμε και έχουμε μία άποψη, είναι δυνατόν να μην έχει άποψη η Ελένη Μενεγάκη που είναι στον χώρο 30 χρόνια και το ξέρει το παιχνίδι πιο καλά απ’ όλους μας; Είναι δυνατόν να μην πάρει θέση και να πετάξει το καρφί της;», τονίζει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Δεν ξέρουμε αν τα νεύρα στην τηλεόραση είναι πάντα αληθινά. Κάποιες κόντρες μπορεί να είναι και στημένες. Μπορεί να εξυπηρετούν στο να γίνουμε θέμα στα sites και να κάνουμε νούμερα», σημειώνει η Μπέττυ Μαγγίρα με νόημα.

Αναφορικά με τα σενάρια και της φήμες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, που μπορούν να επηρεάσουν ψυχολογικά τους συντελεστές μίας εκπομπής, ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε:

«Θα ξεχάσω εγώ που είχαμε κάνει με την Ελένη Τσολάκη το «Τι Λέει;» στον Alpha; Που έγραφαν ότι δεν θα βγάλουμε τα Χριστούγεννα; Είχε γίνει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που τελικά «κοπήκαμε» επειδή γραφόταν τόσο έντονα νωρίτερα».

«Είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία των νέων παιδιών που βγαίνουν μπροστά, ειδικά όταν το κανάλι δεν παίρνει θέση να σου πει: μην ακούς αυτά που γράφονται, είναι όλα βλακείες. Και για μένα είχε γραφτεί σε πληροφορώ στο ΟΡΕΝ. Δεν θυμάσαι που γραφόταν ότι μπορεί να αλλάξω ώρα, να έρθουν άλλοι σε εμάς; Δύο χρόνια που ήμασταν εκεί γραφόντουσαν αυτά τα σενάρια», υπογράμμισε η Μπέττυ Μαγγίρα.