Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι η κουτσομπόλα του χωριού»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά η Μελίνα ανακατεύεται με έναν τρόπο. Η Μελίνα τι ζόρι τραβάει;", σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στη στάση της Μελίνας Μεταξά σχετικά με την αποκάλυψη του «ειδυλλίου» ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά η Μελίνα ανακατεύεται με έναν τρόπο. Είπε ότι η Σταυρούλα εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Βασάλο στον Χανταμπάκη, που ξέρουμε όμως ότι αυτός μεταφέρει πληροφορίες. Γιατί να πάω να το πω σε αυτόν; Η Μελίνα τι ζόρι τραβάει όμως;», σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πας και το λες στην κουτσομπόλα του χωριού, όταν ξέρεις ότι θα το πει παντού; Άρα για κάποιον λόγο το έκανε», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Η Σταυρούλα είναι στην αντίπαλη ομάδα με τον Βασάλο και να μη θέλει η Μελίνα αυτόν τον δεσμό, γιατί μπορεί να μεταφέρονται πληροφορίες. Η κουτσομπόλα του χωριού είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης», επισήμανε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Βγήκαν πολλοί και τον υποστήριξαν βέβαια τον Στέλιο. Μήπως τελικά ο Βασάλος το υποστηρίζει όλο αυτό; Λέει στη Μελίνα: και να με θέλει η Σταυρούλα, εγώ είμαι βράχος. Η Μελίνα βγαίνει και το λέει, η Σταυρούλα όμως άλλα λέει. Εσύ τι πιστεύεις; Ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν το έχει καταλάβει αυτό;», τονίζει κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.