Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Μεγάλο φάουλ αυτό που έκανε ο Μπόγδανος στη Μαριαλένα»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Όταν είσαι σε μία ομάδα και δείξεις την αδυναμία σου, είναι στάνταρ - νόμος της φύσης - θα πέσουν να σε φάνε" σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star μετά το Συμβούλιο του Νησιού το βράδυ της Δευτέρας σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και το πάνελ της εκπομπής της.

Η ατάκα «σίγουρη ήττα» του Ηλία Μπόγδανου για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το συναισθηματικό on camera ξέσπασμα της ίδιας στη συνέχεια ήταν το θέμα της συζήτησης.

«Η Μαριαλένα δεν είναι καθόλου καλά, περνάει δύσκολα ψυχολογικά. Εγώ νομίζω ότι είναι δικό της αυτό που φέρει, δηλαδή ότι δεν με πιστεύει η ομάδα μου. Πέρα από την ατάκα που της είπε ο Μπόγδανος, που ήταν πάρα πολύ κακή» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν είσαι σε μία ομάδα και δείξεις την αδυναμία σου, είναι στάνταρ – νόμος της φύσης – θα πέσουν να σε φάνε, γι’ αυτό και την έβγαλαν υποψήφια. Δεν είναι τυχαίο που βγήκε υποψήφια και αυτή και ο Σώζων» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Πολύ μεγάλο φάουλ αυτό του Μπόγδανου. Δεν το περίμενα. Ήταν σαν να μιλούσε για ένα άτομο που δεν ήταν εκεί. Δεν το λες μπροστά στην ομάδα» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την προβολή του αποσπάσματος. «Αν ένας άνθρωπος σου πει: είναι ο τελευταίος πόντος, θα τον χάσεις… δεν είναι κακό» απάντησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Η Μαριαλένα είναι παίκτης ψυχολογίας. Όλα είναι ψυχολογία στο Survivor, παιδιά» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.