Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Φροντιστήριο δεν πήγαινε κανείς;» – Δημήτρης Μακαλιάς: «Είναι το αφεντικό μπροστά που πληρώνει»

Ποιος είναι πρωινιάτικα

"This is a book. Is this a book;", σχολίασε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα για τα αγγλικά των παικτών στο Survivor All Star.

Το χθεσινοβραδινό… εξομολογητήριο παιχνίδι του Ατζούν με τους παίκτες του Survivor All Star σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Κόκκινοι και Μπλε απάντησαν σε ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή, προχωρώντας σε αποκαλύψεις που δεν έχουν κάνει σε συνεντεύξεις τους εκτός παιχνιδιού.

«This is a book. Is this a book; Φροντιστήριο κανένας δεν πήγαινε», σχολίασε με χιούμορ αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα. «Τι τους έπιασε και τα… έβγαλαν όλα; Ο Βασάλος τόσα χρόνια δεν τα έχει πει», τόνισε.

«Είναι μπροστά το αφεντικό του πληρώνει. Δεν μπορείς να πεις και ψέματα, πρέπει αν ανοιχτείς. Μπήκε σε ρόλο ψυχολόγου», της απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ο Βασάλος δεν είπε «ήμασταν», είπε «είμαστε». Μία είπε ήμασταν και μία είμαστε, it’s complicated. Μήπως δεν έχει ξεκαθαρίσει και τελείως μεταξύ τους; Μήπως κάνουν ένα διάλειμμα; Ήταν κι έξι χρόνια μαζί. Δεν είναι και μία σχέση που ξεπερνιέται εύκολα», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γιατί απλά δεν θέλουν να πουν ότι έχουν χωρίσει, να τελειώνουν και να πάνε παρακάτω; Εδώ λένε: είμαστε καλά, όλα τέλεια. Τι τέλεια; Όταν είμαστε μαζί, το ανακοινώνουμε και το βγάζουμε προς τα έξω. Όταν χωρίζουμε, γιατί δεν το λέμε;», παρατηρεί από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.