Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Απ’ ό,τι φαίνεται η Μελίνα λειτουργεί ύπουλα»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Το θέμα είναι πως όλοι λένε ότι η Μελίνα τα κάνει όταν δεν καταγράφεται από τις κάμερες. Αυτό το κάνει λίγο περίεργο, δείχνει δόλο", σχολιάζει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η συμπεριφορά της Μελίνας Μεταξά ήταν το θέμα συζήτησης στη Μπλε Ομάδα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor και η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τη στάση της.

«Απ’ ό,τι φαίνεται όλη η ομάδα ήταν υπέρ του Τάκη, ότι η Μελίνα λειτουργεί λίγο ύπουλα, παρασκηνιακά. Αν είπαν προσωπικές ιστορίες τα κορίτσια μεταξύ τους, που μπορεί να μίλησαν για τα ερωτικά ή τα προσωπικά τους, και πήγε η Μελίνα και τα μετέφερε, δεν ήταν σωστό», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Και ο Βασάλος είπε ότι πάει, παίρνει πληροφορίες, μαθαίνει πράγματα και τα μεταφέρει. Ο Ηλίας (Γκότσης) λέει ότι απομονώθηκε μόνη της», προσθέτει.

«Το θέμα είναι πως όλοι λένε ότι η Μελίνα τα κάνει όταν δεν καταγράφεται από τις κάμερες. Αυτό το κάνει λίγο περίεργο, δείχνει δόλο. Βέβαια, όταν είσαι 24 ώρες με κάποιον, δεν έχεις και κάτι άλλο να πεις. Θα διαρρεύσει κάποια στιγμή», παρατηρεί από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Το θέμα είναι ότι κερδίζουν – γκρινιάζουν. Δεν κερδίζουν – πάλι γκρινιάζουν. Τώρα η γκρίνια πέρασε και στην Κόκκινη Ομάδα», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.