Μπέττυ Μαγγίρα για Στέλιο Χανταμπάκη: «Δέχθηκε μία άδικη επίθεση, δεν έκανε κάτι τόσο τραγικό για να τον βρίζουν έτσι»

Μαγγίρα Χανταμπάκης

"Συγκινητικός ο λόγος του. Όλο αυτό του θύμισε ίσως και εκείνες τις δύσκολες στιγμές του '17", σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε στο τελευταίο Συμβούλιο πως θέλει να αφήσει το reality επιβίωσης, πιεσμένος ψυχολογικά από όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω κι εγώ από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης κατά την αποχώρησή του.

«Συγκινητικός ο λόγος του. Είναι δύσκολο να είσαι τόσους μήνες μακριά από την οικογένειά σου. Όλο αυτό του θύμισε ίσως και εκείνες τις δύσκολες στιγμές του ’17. Θυμάμαι ότι είχαν αργήσει κιόλας να τον φέρουν στην Ελλάδα, γιατί είχε γίνει τέτοιος ντόρος στο Twitter και επίθεση στο πρόσωπό του», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Απείχε από την τηλεόραση μέχρι να καταλαγιάσει όλο αυτό. Δέχθηκε μία άδικη κατ’ εμέ επίθεση, δεν έκανε κάτι τόσο τραγικό για να τον βρίζουν έτσι. Απλά ήταν κι ο κόσμος σε μεγαλύτερη ένταση τότε, ήταν και το πρώτο Survivor», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Πιστεύω ότι πάρα πολλοί παίκτες είπαν μέσα τους: ουφ Παναγία μου, αυτός έφυγε μόνος του, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ. Ο Στέλιος, επειδή ήταν ένας από τους πιο καλούς παίκτες, είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Κόκκινη Ομάδα», σημειώνει σε άλλο σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα.